Volg onze updates: RSS Feed

Commissie
Home / Commissie

Hester Mager TTT

Hester Mager

voorzitter van de commissie

Directeur Tele’Train Talent

Zit als leverancier van opleidingen in de commissie. Zij komt bij opdrachtgevers regelmatig initiatieven op het gebied van MVO tegen en deelt die kennis en ervaring in de commissie.

Ruben Ham cie mvo

Ruben Ham

Landelijk Adviseur Werkgeversdiensten contactcenters UWV

“Ik kom veel bij bedrijven die invulling willen geven aan hun MVO-beleid en die mensen met een arbeidsbeperking de kans willen geven om deel te nemen aan de maatschappij. Dit is voor bedrijven soms best complex. Ik geef bedrijven advies en verbindt ze met de juiste netwerken.”

foto gtg

Geeske te Gussinklo

Directeur Klantenservice Federatie

“Mensen en werk boeien mij al mijn hele leven. Werk kan voldoening, structuur en een sociale omgeving bieden, dat gun ik iedereen. Ik maak mij er graag hard voor dat wij een gastvrije sector zijn, dus ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

Anne van Oosterum Webhelp

Anne van Oosterum

Manager Bids & Solutions at Webhelp Nederland

Deelt haar kennis en ervaring als werkgever in een facilitaire contactcenter.

Gretha de Groot

Secretaris van de commissie

Uitvoerend secretaris Klantenservice Federatie

“Iedereen telt mee in de maatschappij, daarom vind ik het belangrijk dat iedereen die in onze branche kan en wil werken zich welkom voelt. Daar zet ik me graag voor in.”

Chris Krijger

Chris Krijger

MVO-manager VANAD en Kans. Kans is een leerwerkbedrijf voor customer service in Den Haag en Amsterdam.

Door mijn ervaring bij Telfort en KPN met het socialreturnproject in het CCC van KPN, weet ik dat het kan. Ook deze doelgroep is uitstekend in staat om de klanten te helpen. De energie en de positiviteit die uit deze groep voortkomen zijn enorm, niet alleen naar elkaar, maar zeker ook naar de rest van de organisatie. Ik maak mij er hard voor dat we dat allemaal in onze sector zouden moeten doen.